RMyrvoll, digital markedsfører Bodø

La meg være din digitale markedsføringspartner

webutvikling, rmyrvoll

Nettsideutvikling & Design


Jeg sikrer at din nettside ikke bare ser fantastisk ut, men også fungerer sømløst på tvers av enheter.

Fra responsiv design til optimalisert brukeropplevelse, Jeg leverer løsninger som konverterer besøkende til kunder. Uansett om du trenger en helt ny nettside eller ønsker å forbedre den eksisterende, er vi her for å hjelpe.

Sosiale Medier Markedsføring


Administrasjon av sosiale mediekontoer, opprettelse av engasjerende innhold og målrettede annonsekampanjer. Dette gjelder opprettelse og optimalisering av annonser på plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn & Youtube 

sem, søkemotormarkedsføring, rmyrvoll

Søkemotormarkedsføring


Opprettelse og administrasjon av betalte annonsekampanjer på søkemotorer som Google Ads.

Dataanalyse og raportering, rmyrvoll

Dataanalyse & rapportering


Overvåking, analyse og rapportering av kampanjeresultater for kontinuerlig forbedring.

Du får en oversiktelig raport av funnene og forslag til endring. 

Let's grow your business together

SEO er prosessen med å optimalisere nettstedet ditt og dets innhold for å forbedre synligheten på søkemotorer som Google. Målet er å øke organiske (ikke-betalte) besøk til nettstedet ditt.


Å få hjelp av en digital markedsfører til SEO kan gi en rekke fordeler som kan bidra til å øke synligheten, trafikken og suksessen til nettstedet ditt.

  • En erfaren digital markedsfører har inngående kunnskap om de nyeste SEO-trendene, beste praksiser og algoritmeendringer. Dette kan hjelpe deg med å unngå fallgruver og utnytte de mest effektive strategiene.

  • SEO involverer omfattende forskning, optimalisering og overvåking. Ved å ansette en profesjonell kan du spare tid ved å fokusere på din kjernevirksomhet mens eksperten håndterer SEO-aspektene.

  • En digital markedsfører kan hjelpe deg med å identifisere de mest relevante og effektive søkeordene for din nisje. Dette kan bidra til å øke treffsikkerheten og rette trafikken mot de som er mest sannsynlig å konvertere.

  • SEO handler ikke bare om innhold og søkeord. Det inkluderer også teknisk optimalisering av nettstedet, som raskere lastetider, korrekt indeksering av sider og brukervennlighet. En ekspert kan identifisere og løse tekniske problemer som kan påvirke rangeringen.

  • Digital markedsførere kan hjelpe med å bygge kvalitetslenker fra pålitelige kilder, noe som kan øke nettstedets autoritet i søkemotorers øyne. Dette kan føre til høyere rangeringer og økt organisk trafikk.

  • En markedsfører kan analysere konkurrentene dine og deres SEO-strategier for å finne muligheter til å utmanøvrere dem og nå høyere på søkeresultatsidene.

  • En ekspert kan spore og analysere resultater, og justere strategier etter behov for å oppnå bedre resultater over tid.

  • Gjennom riktig implementert SEO kan nettstedet ditt rangere høyere på søkemotorresultatsidene, som fører til økt synlighet og økt organisk trafikk fra potensielle kunder.

  • Ved å investere i profesjonell SEO-hjelp, kan du potensielt oppnå en høyere avkastning på investeringen din ved å generere flere konverteringer og øke salget.

  • SEO-landskapet endrer seg konstant. En digital markedsfører vil holde seg oppdatert på endringer i algoritmer og beste praksiser for å sikre at nettstedet ditt holder seg på toppen.

Samlet sett kan en digital markedsfører hjelpe deg med å utnytte SEO til det fulle potensialet, øke nettstedets synlighet og oppnå målene dine for økt online suksess.

Online omdømmehåndtering

Bygging av Digital Tillit

Online omdømmehåndtering er praksisen med å overvåke, administrere og forme den offentlige oppfatningen av en person, et merke eller en virksomhet på internett. Dette innebærer å håndtere anmeldelser, tilbakemeldinger, kommentarer og sosiale medier-innlegg for å sikre at en positiv oppfatning blir opprettholdt.


Ved å aktivt overvåke og håndtere online tilstedeværelse kan man reagere raskt på negativ omtale, løse problemer og vise engasjement overfor kunder. Gjennom strategier som krisehåndtering, oppmuntre til positiv tilbakemelding og opprettholde konsistent kommunikasjon, kan online omdømmehåndtering bidra til å bygge tillit, troverdighet og lojalitet blant målgruppen.

Online omdømmehåndtering er en uunnværlig praksis i dagens digitale tidsalder, der omtaler kan spre seg raskt og påvirke virksomhetens suksess. Ved å ta kontroll over din digitale fremtoning kan du forme hvordan du blir oppfattet og beskytte ditt omdømme på nettet

Lurer du på noe?

Send meg ei melding, jeg svarer gjerne på dine spørsmål